NU GRATIS VERZENDING WERELDWIJD TERWIJL U VEILIG THUIS WACHT OP UW BESTELLING

Inspiration SS19 Collectie

Wat inspireerde je om de SS19-collectie te ontwerpen?

De SS19-collectie is geïnspireerd op; vintage ligbedden en kleuren uit de natuur. Ik vind het erg belangrijk om een collectie te ontwerpen met felle kleuren die passen bij verschillende huidtinten. De kleurtinten zijn geïnspireerd op koralen, fruit en natuurlijk de oceaan. De oceaan is waar ik de meeste van mijn inspiratie haal. Ik voel me altijd vrij en kalm als ik naar de oceaan kijk.

Zijn er bijzondere elementen in de collectie?

Ik denk dat wat de collectie extra speciaal maakt, is dat we de meeste items omkeerbaar hebben gemaakt, waardoor je twee verschillende opties hebt om het te dragen. Op deze manier kun je een beetje gekke print combineren met een goede essentiële kleur in hetzelfde stuk. Stel dat je er maar twee voor één hebt;) Je hoeft dus niet te kiezen.

Bovendien hebben we alle sluitingen met een merknaam en hoge kwaliteit ontworpen.

Waar komt de naam TET. Komt van?

TET. Staat voor Tete-a-tete, dit betekent ideeën bundelen en koppen bij elkaar brengen. Ik werk graag met jonge ambitieuze mensen van over de hele wereld. Ik wilde toch de kracht van het merk in het logo laten zien, daarom hebben we het een korte naam gegeven; TET. Badkleding.

Waar heb je de SS19-collectie gefotografeerd?

We hebben onze eerste shoot gedaan op het strand van Malibu, LA. Dit was een waanzinnig avontuur en zo leuk om alle creatieve geesten bij elkaar te krijgen. Ik werkte met een heel leuk klein team van artiesten.

Hierna hebben we wat shoots gedaan in Bali, aangezien dit nu mijn thuisbasis is. Het licht is hier geweldig en je hebt zoveel leuke locaties.

X Lieke

Laat een reactie achter

Naam .
.
Bericht .

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd