NU GRATIS VERZENDING WERELDWIJD TERWIJL U VEILIG THUIS WACHT OP UW BESTELLING

Wie zit er achter het merk? Interview met; Lieke van Hulsbergen

Wat deed je voordat je met je eigen badkleding / bikinilabel begon?

Ik heb mode gestudeerd in Nederland bij TMO mode (mode) management. Tijdens mijn studie heb ik gewerkt in merkwinkels van enkele bekende Nederlandse ontwerpers. Na mijn afstuderen heb ik een aantal maanden in Azië gereisd. Toen ik terugkwam begon ik mijn eerste echte baan bij een in Amsterdam gevestigde agent, waar ik verantwoordelijk was voor de verkoop van "TOMS" schoenen in de Benelux en een heel mooi kaarsenmerk uit L.A. "P.F. Candle co. ”.

Wanneer ben je naar Bali verhuisd?

Lieke: “Ik ben afgelopen oktober naar Bali verhuisd, toen mijn vriend“ Sjors ”en ik besloten om onze eigen yoga retreat villa (Happyfish Bali) te bouwen. Ik dacht dat dit de ideale kans was om aan TET te werken.! Toen de eerste collectie in productie ging, concentreerden we ons op het bouwen van onze plek. Een plek waar mensen net zoveel van zouden houden als wij! "

Waarom de beslissing om een yoga retreat villa te bouwen?

Lieke: “Toen we dit land tegenkwamen om te verhuren, vonden we het een prachtige plek om een villa te bouwen en gasten te ontvangen zodat ze Canggu konden verkennen. We dachten aan programma's om onze gasten aan te bieden en yoga kwam heel snel op. Ik ben vorig jaar veel begonnen met yoga toen ik bezig was met het opbouwen van TET. Het heeft me echt geholpen om mijn hoofd recht te zetten en in lijn met mijn doelen. Ik begin altijd sessies met meditatie, dit helpt me om mijn geest tot rust te brengen en me te concentreren op wat nodig is. We wilden onze gasten hetzelfde aanbieden. Bovendien is yoga een geweldige work-out.
Sjors heeft zijn eigen surfschool in Nederland en wilde naast yoga ook een actiever programma komen met meer focus op fysiek dan op mentaal niveau. Dus bedachten we een programma dat het ontspannende aspect van yoga combineert met andere fysiek zwaardere work-outs (zoals surfen, bootcamp of kickboksen). Dit alles gecombineerd zorgt voor een goede balans en geeft iedereen opties volgens zijn voorkeuren! Zo hebben we onze Happyfish yogavilla gebouwd ”. 

Je werd gevolgd door een Nederlands televisieprogramma, Ik vertrek? !

Lieke: “Ja, het was eigenlijk best wel een leuke grap van ons om ons aan te melden voor het Nederlandse televisieprogramma“ Ik vertrek ”, in de veronderstelling dat we nooit van hen zouden horen. Maar toen deden we het! Slechts een paar dagen later kregen we het bericht dat ze erg geïnteresseerd waren in ons verhaal. In Nederland is “Ik vertrek” een bekende show. Het laat je het hele proces zien van het verlaten van Nederland om op Bali te beginnen. We dachten dat het een leuke en goede manier zou zijn om mensen te laten zien wat we aan het doen waren. Mijn oma kan niet naar Bali komen, maar hierdoor kan ze alles op televisie zien. J Dit vonden we een geweldig idee. Dus… Nu worden we uitgezonden op NPO 1, op de 6th van april (ikvertrek)! "

Waarom ben je naar Bali verhuisd?

Lieke: “Ik heb altijd al naar Bali willen verhuizen! Het was mijn droom om mijn eigen merk te hebben en in het "Mekka" van badkleding te zijn. Canggu is een plek vol creatieve geesten en ondernemers. Vroeger was ik de rare met de grote nooit eindigende ideeën, in Canggu ben ik eigenlijk heel normaal J En zonder uitleg nodig ... Ik vind het mooie weer niet erg;) ".

Waarom realiseerde je je dat er een groot plastic probleem is?

Lieke: “Toen ik na mijn modestudie door Thailand en Indonesië reisde, zag ik overal vervuilde stranden. Verschrikkelijk. Op jonge leeftijd had ik het voorrecht om met mijn ouders de wereld rond te reizen. Dat is waar ik voor het eerst zag en begreep hoe mensen in de wereld echt afhankelijk zijn van de oceaan, de natuur, enz. Het liet me zien hoe mensen zorgden voor de omgeving waarin ze zich bevinden, omdat ze die nodig hadden. Tien jaar later zag ik tot mijn schrik hoe vervuilde plaatsen werden. Vooral toen ik aan het duiken was in Indonesië ... Ik zat gewoon onder het plastic. Ik zag zelfs vissen die plastic probeerden te eten. Hierdoor realiseerde ik me dat dit een groot probleem is ”.

Wat doe je in het dagelijks leven om plastic vervuiling te voorkomen?

Lieke: “Ik probeer er meer een levensstijl van te maken; Ik denk niet dat het iets speciaals is. Ik heb een favoriete waterfles die ik gebruik om mijn water overal mee naartoe te nemen in plaats van plastic flessen te kopen. Ik neem mijn canvas boodschappentas mee als ik boodschappen ga doen in de supermarkt. Ik zorg voor het afval in onze yoga retreat villa. Ik probeer me gewoon bewust te zijn van de kleine dingen die ik in mijn eigen leven kan doen om zo min mogelijk plastic te gebruiken en nooit afval rond te laten slingeren. Er zijn veel mensen die niet eens hun eigen picknick opruimen nadat ze op het strand hebben gezeten ... Ik denk dat het de kracht zit in alle kleine veranderingen die iedereen voor zichzelf kan maken ”.

Waar kunnen we je vinden op Bali, Canggu?

Lieke: “In onze Happy fish yoga retreat villa werk ik met mijn kleine team. Al is het net om de hoek van het hart van Canggu waar alle actie is… Onze locatie is lekker rustig met prachtig uitzicht en we hebben een geweldige kok die ontbijt en lunch maakt ”.

Zijn er nog andere hotspots die je zou aanraden op Bali?

Lieke: “Ik vind het heerlijk om een ijskoffie te drinken in café in Kopenhagen. Het heeft een zeer strakke stijl, het is ook een geweldige plek om wat werk te verzetten. Als avondeten eet ik graag af en toe een goede pasta, waarvoor Bottega de plek is om naartoe te gaan. Goede wijn is op Bali moeilijk te vinden, maar bij onze villa kan ik wel een fles J drinken ”.

X Team TET. 

 

bikini

Laat een reactie achter

Naam .
.
Bericht .

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd